INTEGRITETSPOLICY


Allmänna bestämmelser
1.Personuppgiftsansvarig, i enlighet med GDPR (hädanefter kallad "Förordning") är APACS-Sweden, organisationsnummer 880618-****,(hädanefter kallad "Personuppgiftsansvarig");

2. Kontaktuppgifterna för Personuppgiftsansvarig är: e-mail: info@apacs-sweden.se tel. 0708-45 26 83

3. Personuppgifter är varje upplysning som avser en identifierad eller identifierbar fysisk person.


Källan till personuppgifter

En personuppgift är information som direkt eller indirekt kan knytas till en fysisk levande person. Exempel på personuppgifter är namn, adress, telefonnummer och e-postadress. Under vissa omständigheter kan även uppgifter om IP-nummer och ditt beteende vid nyttjande av Tjänsterna utgöra personuppgifter.

Behandling av personuppgifter innefattar all hantering av personuppgifter, till exempel insamling, registrering och lagring.

Personuppgiftsansvarig är den som ensam eller tillsammans med annan bestämmer ändamål och medel för behandlingen av personuppgifterna och som ytterst ansvarar för att behandlingen sker i enlighet med tillämplig personuppgiftslagstiftning.


Syftet med databehandling
Personuppgiftsansvarig behandlar personuppgifter hos kunden för följande ändamål:
1. Registrering på hemsidan i enlighet med kapitel 4, avsnitt 2 i GDPR.
2. För uppfyllande av den elektroniska beställning som skapats av kunden (namn, adress, e-post, telefonnummer).
3. Att följa lagar och förordningar som härrör från kontraktsförhållandet mellan Kund och Personuppgiftsansvarig.
4. Personuppgifter är nödvändiga för att kontrakt ska kunna upphandlas. Kontrakt kan inte ingås utan personuppgifter.


Varaktigheten för lagring av personuppgifter
1. Personuppgiftsansvarig lagrar personuppgifter under den period som är nödvändig för att uppfylla de rättigheter och skyldigheter som följer av avtalsförhållandet mellan Personuppgiftsansvarig och Kunden och under 3 år efter avtalets ingående.
2. Personuppgiftsansvarig måste radera alla personuppgifter efter utgången av den period som krävs för lagring av personuppgifter.


Mottagare och personuppgiftsansvarig av personuppgifter
Tredje part som behandlar personuppgifter hos Kunden är underleverantörer av Personuppgiftsansvarig. Tjänsterna hos dessa underleverantörer är oumbärliga för att kontraktet ska kunna genomföras, för att köpa och bearbeta den elektroniska ordern mellan Personuppgiftsansvarig och Kund.
Underleverantörerna av Personuppgiftsansvarig är:
  • Webnode AG (e-shop system).
  • Postnord
  • Google Analytics (webbplatsanalys).
  • Visma
Kundens rättigheter
I enlighet med förordningen har kunden följande rättigheter:
1. rätten till tillgång till personuppgifter.
2. rätten till rättelse av personuppgifter.
3. rätten att radera personuppgifter.
4. rätten att invända sig mot behandling av personuppgifter.
5. Rätten till dataöverförbarhet.
6. rätten att återkalla samtycke till behandling av personuppgifter skriftligen eller via e-post.
7. rätten att inkomma med klagomål till tillsynsmyndigheten vid misstänkt brott mot förordningen.


Säkerhet för personuppgifter
1. Personuppgiftsansvarig säkerställer att alla tekniska och organisatoriska säkerhetsåtgärder vidtas för att skydda personuppgifter.
2. Personuppgiftsansvarig har vidtagit tekniska säkerhetsåtgärder för att säkerställa datalagringsutrymmen, i synnerhet säkra tillgång till datorn med ett lösenord, använda antivirusprogram och utföra regelbundet underhåll av datorerna.


Slutbestämmelser

1. Genom att placera en elektronisk order på webbplatsen www.apacs-sweden.se bekräftar Kunden att den blivit informerad om alla villkoren för personuppgifter och accepterar dem i sin helhet.


2.Kunden accepterar dessa regler genom att kryssa i kryssrutan i order inköpsformulär.


3. Personuppgiftsansvarig kan när som helst uppdatera dessa regler. Ny, uppdaterad version måste publiceras på sin hemsida.

Reglerna träder i kraft den 16/6-2020